9 Aralık 2014 Salı

Active Oxygen Teknolojisini duydunuz mu?



Merhaba,

Bir buzdolabında aradığım en önemli özellik, dolabın içine koyduğun yiyecek ve içeceklerin uzun süre dayanabilmesi ancak bu standart  buz dolaplarda hiçte kolay bir şey değil, çünkü günümüz

nofrost teknolojili buz dolapları yiyecekleri ve içecekleri gerektiği kadar koruyamıyor ve aldığımız ürünler kısa sürede dolapta bozuluyorlar bu yüzden çöpe giden maydanoz, dereotu ve taze soğanlara çok acıyorum hele kazara peyniri yada kahvaltılıkları üstü açık bir şekilde dolaba koyup unutursak vay halimize,aile bütçesine adeta bir darbe oluyor.Peki bu bizim kaderimiz mi? Bir buzdolabından beklentimiz yiyecek ve içeceklerimizi yeterince korumak olmamalı mı? Olmalı, bal gibi olmalı hemde öyle çok paralar ödeyerek değil makul paralar ile satın alabileceğiniz bir buzdolabı olmalı. Active Oxygen Teknolojisini duydunuz mu?  Bu teknoloji, buz dolaplarında yiyecekleri ilk günkü tazeliğiyle 9 güne kadar koruyor Aktif oksijen seviyesinin yüksek olduğu ortamlarda yiyecekler daha uzun süre taze kalıyor. Active Oxygen Teknolojisi’ne sahip yeni Hotpoint buzdolapları, doğal aktif oksijen sağlayarak yiyeceklerin ilk günkü tazeliğini korurken, bakteri oluşumunu yüzde 90’a, kötü kokuları ise yüzde 70’e varan oranda azaltıyor.
Yiyeceklerin tazeliğini daha uzun süre muhafaza eden Active Oxygen Teknolojili Hotpoint buzdolapları sayesinde israfın önüne geçilerek hem tasarruf sağlanıyor hem de yiyecekler  israf edilmeden daha verimli bir şekilde tüketilebiliyor.
Oh be dünya varmış...  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder